Lets talk about sex baby..

Coachen reder ut en del begrepp;

Satyriasis
är överdriven könsdrift hos män. Den kvinnliga motsvarigheten benämns nymfomani Värt att nämna är att ingetdera begrepp längre används i psykiatrisk mening.

Fontänorgasm
En sexuellt upphetsad kvinna kan få utlösning. Det kan komma små stänk eller en stor stråle. Mängden varierar från några droppar som knappt märks, till motsvarande en fylld tesked. Fontänorgasmen uppstår när Skenes körtlar, som sitter på var sin sida om urinröret, tömmer sin vätska i samband med orgasm. Kvinnor som får den här sortens utlösning har i allmänhet bättre bäckenbottenmuskulatur än kvinnor som inte upplever den.
Fontänorgasm innebär alltså inte att man skulle "kissa på sig" som en del tror. Det är alltås inga konstigheter över detta och man ska absolut inte skämmas.

Denna orgasm får man om G-punkten stimuleras.

Fetischism
i psykiatrin är fetischism en beteckning för en företeelse som yttrar sig i att den sexuella åtrån riktar sig mot speciella föremål, istället för mot själva personen.
Ex. på detta är tex. att man känner en stor dragning till fötter/skor.

Exhibitionism är ett starkt behov att visa upp sig. I nöjeslivet, på scen etc. Visar man upp sig själva så är det ju ingen fara för andra om det inte är så att man bottlar sig för icke frivilliga personenr, då blir det ju något sjukt.

Masochism är en benägenhet att utsätta sig för skymfande behandling, att vara martyr; särskilt ett tvångsmässigt behov att bli förnedrad, att underkasta sig eller att låta sig utsättas för fysisk och psykisk smärta, ofta i ett ritualiserat sexuellt scenario, för att nå sexuell upphetsning och orgasm.

Transvetitism
Transvestiter klär sig i det motsatta könets kläder, vissa i bara underkläder, andra komplett. De som vill leva i denna roll på heltid kallas transgender, medan det kallas transvestit om det sker mer sällan.

Är alla människor bisexuella?
Kinsey formulerade sexualiteten i en 7-gradig skala från 0 till 6, där 0 står för helt heterosexuell, 6 för helt homosexuell och mellangrupperna 1 till 5 står för olika varianter av bisexualitet
(mer eller mindre hetero-/homosexuell).

Själv anser jag att alla människor är bisexuella och har en potential att tända sexuellt på bägge kön. Det betyder inte att man i handling uttrycker sig sexuellt. Det kan stanna vid sexuella fantasier och drömmar.

image10   Angelina Jolie.

Skulle hon komma skulle ja inte banga.


Kommentarer
Postat av: therese

haha fan vilken skön jävla blogg du har!:D me like säger jag bara;D! :)

2008-02-11 @ 00:25:17
URL: http://tessonmesson.blogg.se
Postat av: GOSSIP

Tackar! gör mitt bästa ;)

2008-02-11 @ 01:12:06
URL: http://www.gossipgirly.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0