Vårkänslor

Vårkänslor!

Vad händer Sverige!
När jag gick till jobbet imorse var det riktigt skönt väder.. solen sken, jag vart helt varm i kroppen!
På vägen till jobbet hittade jag snödroppar, du vet blomman... :)
Men, vad är det frågan om!? vi är ju inne i februari! Det ska inte vara vår, det ska enligt naturens lagar vara snö ute, kallt!

Jag går och väntar på ett till litet "snöoväder" inte för att jag vill ha mer snö, utan för att det i början av mars (runt den 10de ) alltid är snö ute. Men frågan är om det kommer!?

Den som lever han lär.

Nu skriver jag i gåtor

Nu skriver jag i gåtor, inte meningen att ni ska lägga någon vikt / förstå vad jag pratar om

Saknaden.

Alla människor fungerar olika när det kommer till hantering av sorg.
Sorgbearbetning.
För tre år sedan förlorade jag någon som betyder allt för mig.
Jag visste om att jag skulle förlora image14, och att det bara var en tidsfråga innan jag skulle vakna upp ur det vakum jag levde i.
Dagen kom då jag stod med verkligheten i handen. image13 som jag trode jag alltid skulle ha vid min sida försvann. Man tror in i det sista att allt ska bli bra, att det man vet inte är på riktigt. Att man lever i någon bisarr dröm, som man snart kommer vakna upp ur.

Men verkligheten är ett faktum. Vi kommer förlora personer vi älskar. Och älskar man ingen, slipper man bli lämnad /ensam. Men vad vore då livet om man inte var älskad eller älskade någon.

Mitt sätt att hantera sorgen var att sätta mig i en massa uppgifter, uppgifter som tog tid och energi. Så att jag slapp tänka på verkligheten. Jag avskydde verkligheten.
Jag vart riktigt grym på att förtränga vad som verkligen hade hänt. Förtränger man så känner man inte smärtan på samma sätt.
Jag vet att man inte mår bra av att förtränga, och att allt förr eller senare kommer tillbaka.
Men klarar man inte av sanningen vill jag nog påstå att det för stunden är skönare att bara ta bort smärtan.

Med det sagt rekomenderar Coatchen inget!
Bara säger att det är mitt sätt att hantera det man inte vill möta.

Det har nu gått snart 3 år. Jag vet inte om jag än idag har insett det.
Att image15 inte går att ringa, trots att jag har kvar image16 telefonnr i min mobil. Jag har inte mage att radera det ännu!
Kvar har jag i allafall grymt bra minnen, minnen som gör mig glad. Och jag vet att image17är med oss var dag.


Med det sagt vill jag INTE mista fler personer jag älskar.
Ni vet vilka ni är!

Bästa låten just nu

http://www.youtube.com/watch?v=eWXrexiKiUo

Här har ni något att lyssna på.

Fina flickor gillar att bli smutsiga

Idag har jag fogat en klinkerplatta på jobbet!
Jag funderar på om jag ska ha den ovanför min diskbänk!
FINT!

Bilder kanske publiceras sen..

Puss


Liite liite mer personligt

This is me, mer personlig tolkning får ni leta efter

Min brors tjej var här igår, vi åt middag och satt och pratade om livet, killar, jobb mm. Det är skumt, att jag kan sitta och prat med min lillebrors tjej som om det vore en vanlig tjejkompis. Vi är nog rätt lika. Samma sjuka humor.


Hon påpekade att jag skulle vara mer personlig i bloggen. Jag har ju bestämt mig för att vara helt anonym, vill inte att folk ska läsa min blogg för att jag är snygg, utan för att jag skriver så sjukt intressanta inlägg ;).


Alla andra bloggar på marknaden skriver ju om sina outfits samt vad det åt till lunch, trist! Men trots att jag tycker att deras bloggar är trista & ganska ointressanta har det någon skum drivkraft, man har ju en förmåga att i vart fall varannan dag gå in på deras sidor för att kolla om de har fått för sig att skriva något som skulle kunna anses som roligt. Skumt de där med den drivande kraften som man inte kan förklara.


Nu ska ni inte tro att jag är avundsjuk, missförstå mig rätt. Hade jag velat visa vad jag åt till lunch vad jag har på mig för kläder idag, så hade jag gjort det!  Jag ställer mig helt bakom de tjejer som skriver dessa bloggar. Tycker att Katrin http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/katrin/  gick till övertrift när hon började hacka på en 16 årig tjej som gillade hennes blogg, snälla lilla söta Katrin du är 20 år äldre, mognad!? Men du har ju vart fall lyckas få folk att reagera/kommentera.


Men visst kan jag vara mer öppen, visst kan jag avslöja saker utan att röja min identitet ;)


En
Stockholmstjej på 25 år. Arbetar mest hela dagarna, för att betala skatten som andra kan bränna upp.

Bor i en bostadsrätt, har sambo, katt och Audi.

Har mer killkompisar än tjejkompisar, då jag tycker tjejer är för skvallriga och killar kör en mer rak linje. Jag gillar raka linjer och är som person nog rätt dominant.

Det var allt jag kom på om mig i nutid. ;)


Om vi nu ska prata personligt, och då min "dåtid"/historia.


Född och uppvuxen i Stockholm. Dvs. pratar Rikssvenska ;) Trodde att jag har den snyggaste coolaste bruden som gick i ett par skor.

Hade som målsättning att känna allt och alla (som jag tyckte var av betydelse). En dryg jävel.


*RADERAT*


Jag kan sakna  de åren, - 15-18.. ) .


 Inga problem, inga måsten, massa killar.  
Mest av allt saknar jag nog min allra bästa killkompis, D. Vi kunde ligga i gräset kolla upp på himlen och prata skit hela dagarna.


Med det sagt är jag underbart nöjd med det jag har idag, men är glad över att man har minnena att ibland tänka tillbax på och småle.


Många ångrar sitt förflutna, jag ångrar inget!

Saker som jag har varit med om speglar den person jag är idag, och jag trivs bra med mig. Jag har inte ändrats särskilt mycke. Lite mycke lugnare, förhoppningsvis lite mer mogen och ansvarsfull o sånt skit. Men lika lekfull och fantasifull.


This is me! Take it or leave it!


APA

VAd faaaaaaaan e grejen skrev jut ett ap lång inlägg. När jag skulle publisera det, kom det upp att jag måste logga in på nytt! Nu är allt borta! APA, palla skriva om allt!

Amerikansk ploj blir sex gunga

Snart är det ju alla hjärtans dag.
Tycka vad man vill om "amerikanska skräp/sälja saker dagar).
Men alla hjärtans dag kan jag tycka är en rätt fin dag, samtidigt som jag kan hålla med min kollega som påstår att det är patetiskt att man ska behöva ha en sådan dag.
Kan inte alla dagar vara såna, eller att man själva har en speciell dag!

Nu är det ju i vartfall februari på torsdag. Vi ska fira den *hm* men att jobba!? komma hem sent typ laga mat softa o sova!??
Kanske blir det åka av i sänghalmen också men inget ja säkert kan lova er..
 Så ska vi fira. Själv da?

Nä men romantisk som ni hör att jag är kommer här ett par tips, som jag brukar säga;

Coachen tipsar om alla hjärtansdag presenter; 

image11Tror de skulle bli en uppskattad present. Gungan kan man göra mycket roligt med. Har dock ingen själv. Funderar på kommentar till föräldrar om fästningsanordningen man behöver ha i taket ;) Ca; 2000:-

Annars har denna affär mycket roliga presenter, leksaker. Finns på Södermalm, Sthlm.
http://www.martinshop.se/

Om inte överraska din älskling med något sexigt under. Denna sida har snabba leveranser och en del kul.
http://www.eliteladies.se/

Annars, om inte sexuella upplevelser så uppskattar säkert sin älskling lite äventyr.
http://www.liveit.se/kategori/sport_och_fritid/

Tycker folk är lite dåliga på att kommentera, berätta gärna vad just du ska göra för din "speciella..

Svartsjuka

Svartsjuk?

Känner du att du inte får uppmärksamhet hemma?
Är du rädd för att han/hon inte är lika intresserad längre?
Har ni varit ihop länge, så länge att ni båda börjat ta varandra för givet.
En viss mängd av svartsjuka är nyttigt för ett förhållande.
När partnern blir svartsjuk visar han/hon att relationen är viktig och värd att kämpa för.
Testa varandra med en oskyldig flirt. Eller köp en blomma till dig själv, ställ på bordet hemma och säg till din partner att det är från en beundrare. Det kan bli en bra påminnelse på att man inte ska ta varandra förgivet!
Tro nu inte att jag förespråkar svartsjuka. Svartsjuka grundar sig någonstans i rädslan att bli lämnad/sårad. Psykologerna anser att svartsjuka är en följd av för höga äganderättskrav.
Det man bör veta om man lever i en relation där ens partner är väldigt svartsjuk, är att det inte grundar sig i hur djupa känslor ens partner har för dig, utan snarare personens inre känslor.
Svartsjuka har gått för långt när man på ett omedvetet plan har ett sjukligt behov av att kontrollera sin partner. Läsa sms, mail mm.
Förtroende är grundpelaren i ett sunt förhållande. Den som har förtroende, tvivlar inte!
Men svartsjuka kan arbetas bort. Förtroende går att jobba på, och bygga upp.
Gör man inget åt den sjukliga svartsjukan bryter den ner även det bästa förhållandet.


Lets talk about sex baby..

Coachen reder ut en del begrepp;

Satyriasis
är överdriven könsdrift hos män. Den kvinnliga motsvarigheten benämns nymfomani Värt att nämna är att ingetdera begrepp längre används i psykiatrisk mening.

Fontänorgasm
En sexuellt upphetsad kvinna kan få utlösning. Det kan komma små stänk eller en stor stråle. Mängden varierar från några droppar som knappt märks, till motsvarande en fylld tesked. Fontänorgasmen uppstår när Skenes körtlar, som sitter på var sin sida om urinröret, tömmer sin vätska i samband med orgasm. Kvinnor som får den här sortens utlösning har i allmänhet bättre bäckenbottenmuskulatur än kvinnor som inte upplever den.
Fontänorgasm innebär alltså inte att man skulle "kissa på sig" som en del tror. Det är alltås inga konstigheter över detta och man ska absolut inte skämmas.

Denna orgasm får man om G-punkten stimuleras.

Fetischism
i psykiatrin är fetischism en beteckning för en företeelse som yttrar sig i att den sexuella åtrån riktar sig mot speciella föremål, istället för mot själva personen.
Ex. på detta är tex. att man känner en stor dragning till fötter/skor.

Exhibitionism är ett starkt behov att visa upp sig. I nöjeslivet, på scen etc. Visar man upp sig själva så är det ju ingen fara för andra om det inte är så att man bottlar sig för icke frivilliga personenr, då blir det ju något sjukt.

Masochism är en benägenhet att utsätta sig för skymfande behandling, att vara martyr; särskilt ett tvångsmässigt behov att bli förnedrad, att underkasta sig eller att låta sig utsättas för fysisk och psykisk smärta, ofta i ett ritualiserat sexuellt scenario, för att nå sexuell upphetsning och orgasm.

Transvetitism
Transvestiter klär sig i det motsatta könets kläder, vissa i bara underkläder, andra komplett. De som vill leva i denna roll på heltid kallas transgender, medan det kallas transvestit om det sker mer sällan.

Är alla människor bisexuella?
Kinsey formulerade sexualiteten i en 7-gradig skala från 0 till 6, där 0 står för helt heterosexuell, 6 för helt homosexuell och mellangrupperna 1 till 5 står för olika varianter av bisexualitet
(mer eller mindre hetero-/homosexuell).

Själv anser jag att alla människor är bisexuella och har en potential att tända sexuellt på bägge kön. Det betyder inte att man i handling uttrycker sig sexuellt. Det kan stanna vid sexuella fantasier och drömmar.

image10   Angelina Jolie.

Skulle hon komma skulle ja inte banga.


Tips

Om ni nu tänkte i förra inlägget att det där med porrfilm ska vi testa som en förhöjare, så skickar ja nu me en länk där ni i vartfall kan se kortare filmer i den gren ni själva väljer..
varsegod o njut ;)

http://www.tnaflix.com/

Kåt Glad & Tacksam

Tråkigt sexliv?

Testa att kolla på när din partner onanerar, kan vara nyttigt att se hur han/hon vill bli smekta.

Testa bondage, dvs bind fast din älskling. Att tappa kontrollen kan vara väldigt upphetsande.

Kör klädpoker, den som har mest kläder kvar får vara domina för kvällen!

Glöm inte bort att fantisera, fantasier är viktiga! Viska dem gärna i din partners öra.

Gillar ni porrfilm, kolla på de & låt filmen bli förspelet.

Testa uteplatset, köksbordet eller något stället där ni kan bli sedda. De i sig kan bringa nytt liv i relationen.

Älska stående framför en spegel, eller varför inte spela in akten.

Klä ut er, bara fantasin kan sätta gränser.

Gå in i duschen smek varandra.

Utomhus sex/sex på offentliga stället

Har ni inte en sexleksak? Köp det! Ni kan båda leka med den.

Och sist men inte minst! Snabbisen är fan underskattad. Kör på utan försepel mellanspel o eftermys.. Bara en snabbis kan liva upp saker. Mer snabbisar till folket.



Till er tjejer;
Rosenrot kan fungera som en förhjöare på lusten. Ta ca 5 st 1timma innan. Rosenrot är en hälsoprodukt som går att köpa i hälsokostaffären eller på apoteket. Alltså ej farligt, men man blir mer pilsk helt enkelt!

O tjejer, be killen komma in till vardagsrummet. Be honom sätta sig ner i soffan, dra ner hans brallor. SUG
och glöm inte bort pungen, det kommer garanterat bli hans skönsaste oralsexupplevelse!


Kör på!
Sverige har ju enligt undersökningar lite att jobba på... ;)

Klänning

image9

Denna klänning är sjukt snygg!

Roberto Cavali

schlager kväll

Tycka vad man vill om schlager, Killen vart väckt av att hans telefon ringde.
Ropade på mig, älskling jag har bjudit bort oss till Alex.
Alex och Anders sitter där o dricker... vi ska över o kolla schlager.
Oki tänkte jag hoppade in i duschen, frågade killen om jag fick skriva i min blogg om att vi skulle dit o ha grupporgie..
Tänkte att det blir bättre nyhetsstof..
Han instämmde inte
Så ja skriver nu.. Jag ska över till Alex, där Anders är. Två heta singelkillar. Nån intresserad är det bara att hojta till, högstbjudande vinner!
Min kille är inte med i budgivningen.
Acceptpris gäller!
Ps. kvällen slutade med att alla killarna skulle moona/ visa sina kallingar.
Tror de drog vidare till Patricia, vi drog hem. Ds.

Outsiders

Outsiders är fan sjukt roligt ibland.
Såg ni typ förra programmet om de nissarna som på allvar tände på hästsex.
Alltså inte sex med Hästar, utan att deras partner i det fallet tjejen klädde ut sig o lekte att hon var en häst!
In med selen eller vad de heter i munnen, på med sadeln på ryggen o hoppla så ska killen rida iväg på tjejen.
Enligt mig så är det enda sunda i en sexrelation när tjejen rider killen!
Har jag rätt eller har jag rätt!?

Men det var inte det jag skulle prata om!
Kolla in detta

http://www.expressen.se/nyheter/1.1040332/ulrika-28-har-fobi-for-ror

Stackars Ulrika, 28 är rädd för rör..
Är inte det lite humor. Hon kan ju inte vara inne på någons toa utan att få panik.
Mitt tips till Ulrika,
coachen tipsar;
Skaffa en rörmokare till älskare.. han kan nog lära upp dig;)
Inte för att jag har erfarenhet på området, men å andra sidan är jag inte rädd för rör!


Jag vill knulla

image8

Men killen ligger i sängen o sover, o ja pallar fan inte gå in o ens försöka väcka upp honom.
Vill bara att han ska komma ut ur sovrummet in här o typ ta mig baklänges utan förspel på stolen!
Hey, e de för mycke begärt!?
VAKNA UPP

Vad svarar man

image7


Ja, vad svarar man!?

SEX sex SEX

image6
Sexleksaker i all ära
men denna, framtiden!

16 pulserande steg.
Och en orgasmknapp för dig som är otålig!

Om du har svårt att få orgasm. så beror det på. att du spänner dig men sitt på "The Cone". 5 minuter. så tvingar vibrationerna dig att slappna av & vips så uppnår du en sensationell extas som är helt unikt allt annat du någonsin upplevt.
en toppenprodukt att använda ensam men ännu roligare att använda. om man är två.

Köp den, det är en utmärkt alla-hjärtans-dag present! ca 800:- i butik.

Statistiknytt;

Lite statistik är alltid roligt, som statistiken handlar om någon som är intressant!
Så här presenterar jag lite statistik om sex, taget från rfsu.

Antal intervjuer: 2 810

Ålder: 18-74 år



Samlagsaktiviteten är störst i åldrarna 26-55 år.


Antal vaginala samlag senaste året

Medeltalet bland samtliga tillfrågade är 65,4 samlag/år och medianen är 43,8 samlag/år.

Tittar man bara på de som är samlagsaktiva blir medeltalet 78,6 samlag per/år.

Herregud folk, det är ju på de aktiva i samhället ett snitt på 1,6 gång i veckan.
Är undersökningen fel? kan detta stämma?

Statistiken talar för att det absolut vanligaste stället att träffa sin partner är på krogen bar/dans.

(Nu är ju inte jag singel, men jag får panik av att killar på krogen är så sjukt slajmiga & på. Krogen kanske är ett bra sätt att hitta en tillfällig kontakt!? Men förhållande? ).

Sedan har man större chans att träffa sin partner genom bekanta, än på arbetet.


Vänner som bryr sig

Fick just ett sms;

Polisen har hittat ett kvinnolik!
Fisblek med stripigt hår, hängtuttar, kaffebruna tänder och hårig röv.
Smsa mig så jag vet att du lever!


Skönt att man har vänner som bryr sig ;)

Den perfekta människan

Den perfekta människan

I dagens samhälle finns det en norm, en norm som säger hur den "normala" människan skall vara / se ut.
Jag har inte förstått mig på de mens barn som kallar sig feminister som tycker att det är fel på samhället då en brud viker ut sig i en tidning. Eller att man gillar porrfilm.
Fy & Fasa
Testar de, kanske de gillar vad de ser.

Coachen tipsar;
De finns lesbiska porrfilmer också, det kan vara rätt heta!

Det jag skulle komma fram till var att samhället som det är idag, i Sverige är inte särskillt drogliberellt.
Det sjuka med dagens samhälle är att jag nu känner att jag behöver förklara mig,
Jag har aldrig knarkat.
Men, häromdagen fick jag reda på att företaget skulle skicka mig på en "hälsoundersökning"
Jättebra, företaget är mån om att jag är frisk!
De enda uppgifterna företaget ville ha tillbaka på testerna är om jag är alkoholist eller knarkare.
Gott folk, där stod jag med en kvinnlig doktor på en toa i Solna med brallorna nerdragna till skorna. Jag kissade i en kopp för att mitt företag ville ha koll.
Har de rätt att veta om jag knarkar eller super på min fritid? Så länge jag inte kommer påverkad till jobbet.
Men det är samhället!
I det perfekta samhället finns det inga sorts droger. I det samhället är det fred.
I detta samhälle skall storebror ha koll. Snart kommer de till ditt företag.

/ XOXO Gossip

Sommarhet?

image5


Het i Sommar

Armband ; Snö of Sweden
Väska ; Jimmy Cho
Skor ; Pleaser
Topp ; Ellos
Jeans ; Replay
Underkläder ; Axami
Solpuder ; Make up store
Läppbalsam ; Body shop

Tankar om utomhussex

Tankar om utomhussex


Det absolut vanligaste stället att ha sex på är i sängen. Trist men sant!
Utomhus är det absolut vanligaste stället vi fantiserar om att vi har sex på.
Har du inte haft det? Smyg då in i en buske och ha lite kul.
Kanske en avsugning i parken?
doggystyle på tåget

Tillfälliga kontakter..?

coachen tipsar
http://www.djungel.se/

Men barn, glöm inte att skydda er!


Tankar över att bli störst

Tankar över att bli störst


J
aha, vad skriver man här?
Måste man välja inriktning?
Jadda Jaddas mode,
Hubba Hubbas inredningstips,
Nullas sextips/samlevnad...

Fuck it, jag kör allt i en mix och skriver det jag känner för! Gillar ni det inte har ni inte här o göra..

Välkommen!

RSS 2.0